Ordet racerbil er hørt hos mange barn, da dette er noe av det råeste et barn ser. Dette kan også trigge adrenalinet selv hos rolige voksne. Det er høyt tempo og bremsen later til å ikke eksistere. I Norge forholder vi oss rolige og trygge på veien i satte fartsgrenser. Derfor er det for mange en spennende opplevelse å se racingløp, både på TV og live. Michael Schumaker er et kjent navn både innenfor og utenfor miljøet. Dette viser hvor stort bilrace er i verden!

Formel 1 og F1 Monza

Formel 1 er det råeste innen racingsporten. Her finner du de raskeste bilene, de modigste sjåførene og de beste banene. Som tilskuer kan du kjenne lukten av rå eksos i luften. Lufttrykket blåser håret bakover og lyden borer seg inn i ørene mens bilene lyner forbi. For en opplevelse det kan være! Slike løp foregår på profesjonelle baner med store stadion rundt for tilskuere.

Reise for å se Formel 1

Som tilhenger av sporten finnes det mange muligheter for deg for å få sett dine favorittløp. Være seg Monza i Italia eller Barcelona i Spania. Det finnes også muligheter for dette i Bahrain. Du kan reise og få en fantastisk opplevelse!