Barcelona, Milano og Budapest er noen av storbyene som er perfekte å kombinere med det ypperste av motorsport. Formel 1 er raske biler, sport og folkefest på legendariske baner. Flere hundre millioner seere følger Formel 1 på TV. Men hva er vel bedre enn å se disse raske bilene i levende livet? En perfekt gave til en venn eller til deg selv, om dere ønsker å oppleve noe nytt.

Formel 1-sjåfør for en dag

Kombiner en tur til Spania med raske biler på Circuit de Barcelona-Catalunya. Her testes mange av bilene før årets sesong, og her kan også du forsøke å kjøre Formel 1 selv. Kurset har varierende grad av utfordringer, og du får teste bilene i både svinger og på rette strekninger i høy hastighet. Dette er et adrenalinkick uten like, som du aldri vil glemme. Klikk på for mer informasjon.

Den perfekte ferien

Kombinasjonen av ferie, utenlandsreise og Formel 1 er det lite som kan slå. Se byer som Budapest, Milano og lignende, samtidig som du får kjenne brølet fra bilene i det de suser forbi deg på banen. Få med deg ungarsk Grand Prix eller ta turen til Italia og opplev den historiske banen Monza. Den eneste banen i Formel 1 med VM-løp som har eksistert siden Formel 1 ble en sport på 1950-tallet.